Visos teisės priklauso
Vertiname jūsų privatumą
Naudojame slapukus, kad užtikrinti geriausią jūsų naršymo patirtį, teiki asmeninius pasiūlymus arba turinį, bei analizuoti srautą. Paspaudę mygtuką "Sutikti su visais" sutinkate su mūsų slapukų naudojimo politika.
Slapukus naudojame, kad padėtume jums efektyviai naršyti ir atlikti tam tikras funkcijas. Išsamią informaciją apie visus slapukus rasite žemiau, kiekvienoje sutikimo kategorijoje.
Slapukai, priskirti kategorijai „būtini“, saugomi jūsų naršyklėje, nes jie yra būtini norint įgalinti pagrindines svetainės funkcijas....
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Nerodyti sausainukų
Norint įgalinti pagrindines šios svetainės funkcijas, pvz., saugaus prisijungimo teikimą arba sutikimo nuostatų derinimą, būtini slapukai. Šiuose slapukuose nesaugomi jokie asmens identifikavimo duomenys.
Nerodyti sausainukų
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Nerodyti sausainukų
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Nerodyti sausainukų
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
Nerodyti sausainukų
€2.43
Sėlenos – tai grūdų luobelės. Maistinės sėlenėlės dažnai yra vadinamos žarnyno šluota dėl savo poveikio žarnyno peristaltikai. Rugių sėlenėlėse gausu skaidulinių medžiagų, mineralinių medžiagų: magnio, fosforo, geležies; vitaminų: B1, B2, B6, B9, pantoteno rūgšties.
Rugių sėlenėlių traškučiai paskaninti aliejingomis sėklomis: saulėgrąžų, sezamų, linų. Sėklos ne tik formuoja traškučių skonį, suteikia energijos (tai labai kaloringi produktai), bet ir praturtina gaminį vitaminais A, D, E; polinesočiosiomis riebalų rūgštimis, mineralinėmis medžiagomis (cinku, kalciu, jodu, fluoru, geležimi), baltymais. Kmynų sėklos suteikia kepiniui specifinį prieskonį,todėl šių traškučių skonis net primena tradicinę ruginę duoną. 100-e gramų šių traškučių yra visa per dieną rekomenduojamų suvartoti skaidulinių medžiagų norma.
Rugių sėlenėlių traškučiai – puikus užkandis, nuostabiai derantis su įvairiais pagardais, užtepėlėmis, salotomis, sriuba, ar šiaip pakramtyti be jokių priedų.
Sudedamosios dalys: rugių sėlenėlės (72%), saulėgrąžų sėklos (11%), sezamų sėklos (6%), kmynai (4%), linų sėmenys (4%), joduota valgomoji druska.
Gali būti kiaušinių, pieno pėdsakų.
Vidutinė 100 g produkto maistinė ir energinė vertė:
Energinė vertė | 1250 kJ/ 299 kcal |
Riebalai | 14,5 g |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,4 g |
Angliavandeniai | 26.9 g |
Iš kurių cukrų | 0,2 g |
Baltymai | 17,3 g |
Skaidulinių medžiagų | 30,0 g |
Druska (natūraliai žaliavoje esantis natris) | 1.5 g |
Svoris | 0.160 kg |
---|
You must be logged in to post a review.
Visos teisės priklauso
edimik –
Vienu prisėdimu sutraškinau visą 100 g su mintimi „na, dar vieną, ir gana”. Bet gana atsirado tik po to, kai traškučių neliko 🙂