Visos teisės priklauso
€13.99
Išraiškingas, išskirtinis skonių derinys – traškūs morkiniai traškučiai ir subtiliai rūgštelę turintys ruginės duonos sausainiai su juodaisiais serbentais. Gurmaniškas rinkinys, tinkantis tiek verslo dovanai, tiek artimam žmogui, vertinančiam natūralų lietuvišką skonį.
Sudėtis:
Morkų traškučiai „Morkainiai”, su meile pagaminti iš morkų, svarainių ir obuolių sulčių.
Morkose yra cukrų, baltymų, ląstelienos, mineralinių medžiagų (kobalto, kalio, geležies, vario, fosforo, jodo), fermentų ir vitaminų B1, B2, B6, C, E, K, pantoteninės rūgšties. Morkos turi ypač daug nikotino rūgšties – vitamino PP ir karotino – provitamino A.
Svarainiuose gausu organinių rūgščių, cukrų, pektininių ir rauginių medžiagų, geležies, vario, vitamino C.
Morkos, kaip ir iš jų pagaminti traškučiai, gali gerinti žarnyno peristaltiką, todėl tinkami vartoti norint suaktyvinti žarnyno veiklą.
Traškučių gamybos technologija leidžia išsaugoti biologiškai aktyvias medžiagas, todėl gaminys tinka vaikų ir dietinei mitybai.
Sudedamosios dalys: morkos, cukrus, svarainių sultys, obuolių sultys, stingdiklis pektinas.
Žaliavų kilmės šalis yra ES.
100 g produkto maistinė ir energinė vertė:
| Energinė vertė | 1340 kJ / 320 kcal |
| Riebalai | 0.5 g |
| iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0.05 g |
| Angliavandeniai | 82.7 g |
| iš kurių cukrų | 72,3 g |
| Baltymai | 2.7 g |
| Druska | 0.01 g |
Sausainiai RUGINĖS DUONOS su juodaisiais serbentais – traškūs rankų darbo skanumynai, nepaliks nei vieno abejingu. Sausainiai pagaminti pagal autentišką močiutės receptą, perduodamą iš kartos į kartą. Šie sausainiai kepami iš ruginės duonos smulkiai maltų džiūvėsių, saikingai pagardintų juodųjų serbentų tyre ir naudojant tik tikrą 82 % riebumo sviestą, kiaušinius.
Sudedamosios dalys: džiovinta viso grūdo ruginė duona (viso grūdo ruginiai miltai 57%, vanduo, ruginis raugas (ruginiai miltai, vanduo), medus, kmynai, joduotoji druska) 32%, viso grūdo kvietiniai miltai 18,5%, sviestas, cukrus, kiaušiniai, juodųjų serbentų tyrė (juodieji serbentai 90%, cukrus) 4%, kepimo milteliai ( kvietiniai miltai, tešlos kildymo medžiagos natrio karbonatas, natrio difosfatas).
Gali būti sezamo sėklų pėdsakų.
Ruginės duonos kilmės šalis- Lietuva. Juodųjų serbentų tyrės kilmės šalis- Prancūzija.
Vidutinė 100 g produkto maistinė ir energinė vertė:
| Energinė vertė | 1926 kJ/ 459 kcal |
| Riebalai | 18.0 g |
| Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 10.0 g |
| Angliavandeniai | 61.0 g |
| Iš kurių cukrų | 22.0 g |
| Baltymai | 9.4 g |
| Skaidulinių medžiagų | 7,6 g |
| Druska (natūraliai žaliavoje esantis natris) | 0,47g |
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
| Svoris | 0.386 kg |
|---|
You must be logged in to post a review.
Visos teisės priklauso
Atsiliepimai
There are no reviews yet.