All rights reserved
Vertiname jūsų privatumą
Naudojame slapukus, kad užtikrinti geriausią jūsų naršymo patirtį, teiki asmeninius pasiūlymus arba turinį, bei analizuoti srautą. Paspaudę mygtuką "Sutikti su visais" sutinkate su mūsų slapukų naudojimo politika.
Slapukus naudojame, kad padėtume jums efektyviai naršyti ir atlikti tam tikras funkcijas. Išsamią informaciją apie visus slapukus rasite žemiau, kiekvienoje sutikimo kategorijoje.
Slapukai, priskirti kategorijai „būtini“, saugomi jūsų naršyklėje, nes jie yra būtini norint įgalinti pagrindines svetainės funkcijas....
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Nerodyti sausainukų
Norint įgalinti pagrindines šios svetainės funkcijas, pvz., saugaus prisijungimo teikimą arba sutikimo nuostatų derinimą, būtini slapukai. Šiuose slapukuose nesaugomi jokie asmens identifikavimo duomenys.
Nerodyti sausainukų
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Nerodyti sausainukų
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Nerodyti sausainukų
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
Nerodyti sausainukų
€1.30
Whole wheat flour made from only selections grains. During grinding, the bran and germ of the grain are not sieved, so they are a source of fiber, B vitamins, minerals and antioxidants. Whole Wheat Flour for Baked Bran provides rich texture, better rug, new flavor and satiety.
Average nutritional and energy value per 100 g:
Energy value | 1500 kJ/354 kcal |
Fat | 2.0 g |
of which saturated fatty acids | 0.36 g |
Carbohydrates | 67.0 g |
of which sugar | 1.4 g |
Protein | 14.3 g |
Salt (naturally occurring sodium) | 0,01 g |
Fiber content: 5.5g
Flour contains gluten.
Weight | 0.504 kg |
---|
You must be logged in to post a review.
All rights reserved
Reviews
There are no reviews yet.